Don Tami

Yhteispeli

Suomi nousuun
Juhani Tammisen liki 50 ammattilaisvuoden kokemus joukkuepelistä on nyt kovissa kansissa. Uusi menestyskirja kertoo, miten yhteispeli saadaan sujumaan kaikenlaisissa ryhmissä kautta Suomenmaan, ja miten rakennetaan voittava Suomi-joukkue. Tilaa heti omasi – autetaan yhdessä Suomi nousuun!

Osta verkkokaupasta!

Kirjat

Tilaa kirjoja signeerattuna myös suoraan Tamilta!
Tilaukset ja tiedustelut: juhani.tamminen(a)eurotam.com. Signeeratut kirjat ovh + 5 €
(Huom! Teamwork 2, Pelin jälkeen, Aurinkokuningas – juhlapainos ja 10 askelta elämäsi kuntoon 30 €) + postituskulut.

Don_Tami-kirja

19,90 €
Osta verkkokaupasta!

Don Tami

Suomen karismaattisimman kiekkomiehen tarina paljastaa Juhani Tammisen todelliset kasvot. ”Don Tami – My Story” on rautainen kertomus turkulaisen edelläkävijän matkasta maajoukkuejääkiekkoilijaksi, valmentajaksi ja huippukommentaattoriksi.

Kausi elämästäni

22,50 €Osta verkkokaupasta!

Kausi elämästäni

Teos kertoo mielenkiintoisella tavalla ammattilaisjoukkueen poikkeuksellisesta kaudesta päävalmentajan silmin. Mitä kaikkea tapahtuukaan pukukopin oven suljettua. Miten voitot, tappiot, kriisit selvitetään, miten jännitteitä käsitellään ympäristössä jossa ne ovat arkipäivää? Todellinen must jokaiselle kiekkojännärille Hankoniemeltä Kittilään!

Aurinkokuningas

22,50 €Osta verkkokaupasta!

Aurinkokuningas – Juhlapainos

Teos on suomalaisen tietokirjallisuuden best-seller: kaikkien aikojen menestynein valmennuksesta, johtamisesta ja joukkuepelin maailmasta kertova kirja. Tarkoitettu kaikille 2010-luvun joukkuepelaajille, jotka haluavat kehittyä paremmiksi osaajiksi omissa joukkueissaan epäitsekkyyden ja välittämisen ilmapiirissä.

Takaisin peliin

22,50 €Osta verkkokaupasta!

Takaisin peliin

Takaisin peliin on kertomus siitä, miten julkisuus, sisäiset ristiriidat, kova kunnianhimo ja oman hyvinvoinnin laiminlyönti loivat kestämättömän yhtälön – ja siitä, miten paluu kentille vaatii täydellisen pysähtymisen, läheisten ja ammattilaisten tukea ja aikaa. Kirja on myös puheenvuoro suomalaisen työkulttuurin kipupisteistä ja viesti työelämämme johtajille ja huippusuorittajille.

10-askelta-elamasi-kuntoon

Sold Out!

10 askelta elämäsi kuntoon

Keski-ikäiselle suomalaiselle miehelle tarkoitettu uuden elämän oppikirja. Kirja käsittelee kokonaisvaltaisesti sitä prosessia, jolla otat oman terveytesi ja hyvinvoinnin ohjat taas omiin käsiisi mm. liikunnan ja ruokavalion avulla.

Teamwork 1 Sold Out!

Teamwork 1 – Menestyksen askeleet ryhmätyössä

Juhani Tamminen puhaltaa uutta puhtia ryhmätyöhön. Tammisen keinoilla tehdään kaikista joukkueista parempia kohtaamaan nyky-yhteiskunnan vaativat elämänlait. ”Opi motivoimaan, opi inspiroimaan ja ennen kaikkea opi hallitsemaan muutosta, joka on aina myös mahdollisuus.”

Teamwork 2

Sold Out!

Teamwork 2 – Meillä on unelma

Teamwork 2 -menestyskirjan uudistettu painos, joka kertoo kuinka valtava kiekkobuumi saadaan aikaan tiimityöllä. Paikkana Pohjanmaa, seurana Vaasan Sport.

Pelin jälkeen

Sold Out!

Pelin jälkeen

Tämä on tarina 22 suomalaisesta tähtipelaajasta neljässä sukupolvessa: he kertovat urastaan ja sen päättymisestä. Kaukaloiden sankarit pohtivat, mikä meni pieleen ja mikä onnistui. Entiset huippumiehet lähettävät myös viestinsä tulevaisuuden osaajille.

Kaikki pelissä

Sold Out!

Kaikki pelissä

Miten etenet urallasi ja autat joukkuettasi menestymään? Kirja kertoo nimensä mukaisesti itsensä peliin pistämisestä ja oman suorituksen parantamisesta. Teosta on myyty ensimmäisen vuoden aikana 10 000 kappaletta.

Peli

Sold Out!

Peli (Juhani Tamminen ja Juhani Wahlsten)

Filosofinen kirja urheilun merkityksestä nuoren ihmisen elämässä. Loistava teos jokaiselle urheilevan nuoren perheelle! Kirja on erityisen hyödyllinen kaikille nuorten parissa toimiville valmentajille, opettajille ja vanhemmille.